Ažuriranje članstva

Molimo sve članove Komore da ispune tražene podatke u vezi ažuriranja baze podataka članstva KDZIFBIH. Hvala na sardnji.

 • Ažuriranje članstva
  Ažuriranje članstva Molimo sve članove Komore da ispune tražene podatke u vezi ažuriranja baze podataka članstva KDZIFBIH. Hvala na saradnji.
 • „Procjena rizika u radioterapiji primjenom sistema za prijavljivanje incidenata”
  Molimo sve kolegice i kolege, inžinjere medicinske radiologije da ispune upitnik u vezi doktorske disertacije našeg kolege, na temu  „Procjena rizika u radioterapiji primjenom sistema za prijavljivanje incidenata” Istraživanje je anonimno i odobreno na 10. Sjednici Etičkog odbora Fakulteta zdravstvenih studija održanoj 12.02.2021. godine, a projekat doktorske disertacije odobren je od strane Senata Univerziteta u Sarajevu 27.10.2021. godine. https://irsistem.ba/index.php/irs-formular/
 • In memoriam Elmira Sefo 1994.-2022.
  S tugom u srcu obavještavamo članove Komre da je u petak 22. aprila, usljed prirodne nepogode koja je zadesila BiH, život izgubila naša kolegica Elmira Sefo. U ime rukovodstva i svih članova Komore diplomiranih zdravstvenih inžinjera svih profila FBIH izražavamo iskrenu sućut porodici i prijateljima.
 • Sretan 8. mart
  Svim članicama Komore diplomiranih zdravstvenih inžinjera svih profila FBIH, sretan 8. mart, Međunarodni dan žena želi predsjedništvo i Upravni odbor Komore!
 • Sretan 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine
  Svim članicama i članovima Komore diplomiranih zdravstvenih inžinjera svih profila FBIH, Sretan 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine želi predsjedništvo i Upravni odbor Komore.